07.03.2017
Привітання зі святом!

Шановні, дорогі жінки – працівники освітніх закладів міста!


Щиро вітаємо Вас із прекрасним святом, зігрітим першими теплими промінцями сонця, святом Весни, Любові, Краси – 8 Березня!
Цей неповторний весняний день символізує у світі ніжність і красу, адже все найдорожче, що є в житті – щастя, кохання, радість, надія пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Саме вона, як і весна, несе світу життя й любов, ніжність і турботу, натхнення й неповторність!
Виконуючи свою високу місію, Ви, шановні Жінки, гідно й гордо несете це високе звання! І в освітній галузу, яка представлена переважно жінками, без Вас, любі, не було б стільки світла, любові й тепла. Ви наповнюєте щоденні робочі будні яскравими фарбами своєї творчості, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ учнів та вихованців.
Тож хай завжди Вас цінують і люблять, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог! Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю й любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення найкращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх задумів.
Хай у кожній жіночій долі не тільки у святкові дні, а й завжди буде сонячно та затишно. Нехай надійною опорою для Вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує й проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду!


З повагою
начальник управління освіти
Чернігівської міської ради В. О. Білогура


голова профспілкового комітету
працівників освіти управління освіти
Чернігівської міської ради О. М. Янченко
  • Категорія:
  • 389просмотров
  • 0комментарий
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Заплановані події