01.04.2014
Свято сміху для дітей!

Свято сміху - чи для всіх воно радісне і чи для всіх це свято? Звичайно ж це так! Учениці школи № 28 довели, що 1 квітня люди, а особливо діти, мають бути радісними, веселими і безтурботними.
Взявши з собою яскраві костюми, реквізит для ігор і веселий настрій, учениці 11А класу відправилися спецшколу для дітей з особливими потребами. Потрібно було бачити зацікавлені і сяючі обличчя школярів, коли гості переступили поріг їх школи. Навіть старші діти прийшли дізнатись, що буде відбуватися в їхній актовій залі.
Усе почалося з музикою і посмішками і посмішками на обличчях, так само і закінчилось. Година пролетіла непомітно для всіх: і для дівчат, які проводили конкурси та естафети, і для дітей, з якими вони встигли познайомитись. Брали активну участь в іграх майже всі: діти встигли і пострибати, і покидатися "сніжками" з паперу, і вивчити новий танець. Не можна було знайти людину, яка б сиділа з похмурим і незадоволеним обличчям.
Дівчата часто проводять такі заходи, але першим, що вони сказали майже в один голос, коли вийшли на вулицю, було: "Побільше б таких дітей!"
Ось так, виділивши трохи свого часу старшокласниці змогли принести з собою пожвавлення, сміх і трохи шаленства. Адже, всі повинні хоча б іноді відпочивати від повсякденних справ і залучати до такого відпочинку інших.
  • Категорія: Новини школи
  • 430просмотров
  • 0комментарий
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Заплановані події