12.04.2018
Увага! Київський національний університет імені Т.Г.Шевченка запрошує всіх бажаючих на День відкритих дверей 14 квітня 2018 року!

Київський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує вчителів, школярів та їхніх батьків відвідати Загальноуніверситетський день відкритих дверей «КНУ ЕХРО-2018», що відбудеться 14 квітня 2018 року у приміщенні навчально-спортивного комплексу Університету (Київ, проспект Академіка Глушкова, 2Б).
До вступної кампанії 2018 року Університет підготував 287 навчальних програм. Такий широкий спектр дає можливість кожному випускнику школи здобути у нас освіту за покликанням. Мета проведення «КНУ ЕХРО-2018» - допомогти їм зробити цей вибір свідомо.
Захід беззаперечно буде цікавий учням 10-11 класів та їхнім батькам, адже вони отримають унікальну можливість в одному приміщенні ознайомитися із перевагами набуття вищої освіти у нашому навчальному закладі, поспілкуватися із представниками приймальної комісії, професорсько-викладацьким складом і студентами всіх інститутів та факультетів Університету, а за потребою – отримати фахову консультацію з юридичних та профорієнтаційних питань.
Також у програмі заходу: презентації, майстер-класи, лекторії, демонстрації цікавих фізичних та хімічних експериментів, історичні інсталяції, турнір із шахів, спортивні конкурси, розіграші, наукові естафети, квести тощо. Усе це робить наш захід цікавим і для учнів середніх (7-9) класів.
Таким чином, на Загальноуніверситетському дні відкритих дверей «КНУ ЕХРО-2018» школярі 7-11 класів отримають для себе корисну інформацію і весело проведуть час.
У заході можуть брати участь усі охочі, для організації групових екскурсій просимо зв’язатися з організаційним комітетом: Центр КНУ імені Тараса Шевченка, тел. +38(044)239-34-60, e-mail: stratcom@univ.kiev.ua
За подією можна стежити в соціальній мережі FACEBOOK «Загальноуніверситетський День Відкритих Дверей – КНУ Ехро-2018» за посиланням:[url=http://www.facebook.com/events/1079637002173206/]Сторінка на фейсбуці[/url]
Для тих, хто не зможе відвідати захід особисто, буде працювати онлайн-консультація Skype: live:stratcomknu
  • Категорія:
  • 292просмотров
  • 0комментарий
Всього коментарів: 0
Заплановані події