25.05.2018
"Останній дзвоник" пролунав у Чернігівському ЗЗСО №28!

"Останній дзвоник" пролунав  у  Чернігівському ЗЗСО №28!



 Промайнув ще один навчальний рік.   Настала хвилююча мить свята "Останнього дзвоника". "Останній дзвоник"– це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.   Для більшої частини учнів це  чергова сходинка до вершини знань та просто оповіщення про прихід шкільних канікул. 

 Але для випускників закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, а і з побоюванням, легким смутком, надіями… Для них "Останній дзвінок" – це бентежне і дещо сумне прощання з безтурботним дитинством , вчителями, шкільними стінами.


 У 28-ій школі один випускний клас. 

 Діти із нетерпінням чекали цього дня і ось нарешті він настав. Першою із урочистим словом до школярів звернулась директор школи- Л.А. Серновець.    Діти отримали грамоти та подарунки за високі успіхи у навчанні та активну участь у культурно-масовому житті школи. 



 Сміялись, плакали і обіцяли, що ніколи не забудуть рідну школу, моменти проведені в ній  випускники.  Танцювали  ніжний вальс. 

 Кульмінацією свята став запуск повітряних кульок у небо з  мріями випускників.

І ось хвилююча мить… Звучить "Останній дзвоник". Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

  • Категорія:
  • 331просмотров
  • 0комментарий
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Заплановані події