27.05.2017
Останній дзвоник-2017

Останній дзвоник пролунав вчора у стінах Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28!

 Промайнув ще один навчальний рік.   Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. Останній дзвоник– це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.   Для більшої частини учнів це  чергова сходинка до вершини знань та просто оповіщення про прихід шкільних канікул. 
 
Але для випускників закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, а і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для них останній дзвінок – це бентежне і дещо сумне прощання з безтурботним дитинством , вчителями, шкільними стінами.
Свято Останнього дзвінка 26 травня пройшло і у стінах ЗОШ № 28. У 28-ій школі один випускний клас.

 Діти із нетерпінням чекали цього дня і ось нарешті він настав.Першою із урочистим словом до школярів звернулась директор школи Л.А. Серновець.  Продовжили вітання депутати Чернігівської міської ради та воїн АТО.   Діти отримали грамоти та подарунки за високі успіхи у навчанні та активну участь у культурно-масовому житті школи.  До випускників також звернулася їх класний керівник- Мурашко О.В. 
Ведучими нашого заходу були- Артем Шах (11-А) та Дар'я Ярмоленко (11-А).


 Сміялись, плакали і обіцяли, що ніколи не забудуть рідну школу, моменти проведені в ній  випускники.  Танцювали  ніжний вальс. 
Цього року випускниці  замість звичної  шкільної форми віддали перевагу вбранням з українськими мотивами.  Кульмінацією свята став запуск повітряних кульок у небо з  мріями випускників.
І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

  • Категорія: Заплановані події
  • 758просмотров
  • 0комментарий
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Заплановані події