14.09.2017
Як не стати жертвою вибухонебезпечних предметів?

14 вересня в Чернігові вибухотехніки Головного управління Національної поліції провели заняття для учнів ЗОШ №28 на тему: «Дії населення в разі виявлення вибухонебезпечних предметів»
 

Зустріч фахівців-вибухотехніків з учнівською молоддю міста мала на меті навчити підлітків елементарних правил поведінки з вибухонебезпечними предметами.

Спонуканням поліцейських до таких профілактичних бесід серед дітей, підлітків та учнівської молоді стали значні об’єми нелегальної зброї і боєприпасів, які потрапили на Придесення з Донбасу.

 

На запрошення керівництва школи поліцейські прочитали лекцію для учнів з демонстрацією  макетів найбільш поширених боєприпасів і вибухових пристроїв. Учнів ознайомили із загальним виглядом ручних гранат, протипіхотних мін та реактивних протитанкових гранатометів. Під час розповіді головна увага зверталася на правила безпечної поведінки в разі виявлення боєприпасів.

Сотні допитливих очей уважно стежили за кожним рухом лекторів. У старшокласників були і практичні запитання, що стосувалися призначення та принципу дії того чи іншого конкретного боєприпасу чи вибухового пристрою.

На завершення зустрічі  поліцейські нагадали юнакам про кримінальну відповідальність за зберігання і, тим більше, за збут зброї чи боєприпасів. Адже перспектива розпочати свій життєвий шлях із лави підсудних, напевне, нікого не приваблює.

  • Категорія:
  • 334просмотров
  • 0комментарий
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Заплановані події